Política de privadesa i protecció de dades

Política de privadesa i protecció de dades

1. Responsable.

Accretum Projectes Educatius 
Adreça postal: 08440 Cardedeu, Barcelona
Correu electrònic: tallersdeciencia@accretum.com
Contacte Protecció de Dades: tallersdeciencia@accretum.com

2. Finalitat de la web d’Accretum Projectes Educatius.

La nostra plataforma web Accretum Projectes Educatius té com a finalitat oferir informació sobre els serveis oferts per la nostra empresa. Si algú està interessat en ells, pot sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i/o a través de les dades de contacte que apareixen publicades a la web.

3. Protecció de dades.

En Accretum Projectes Educatius tractem la informació que ens facilita, a través del formulari de contacte, amb la finalitat d’informar-los sobre els serveis que prestem.

Les dades de contacte proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals en cas de prestació i/o contractació de serveis a Accretum Projectes Educatius.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre com estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a elles, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.